Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Zaterdag 7 april ontving Ben Corino Randy Derkhof in Studio de Witt

9 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Zaterdag 7 april ontving Ben Corino  Randy Derkhof als hoofdgast in Studio De Witt.
De Dordtenaar Randy Derkhof trad als professionele zanger/gitarist in ruim 25 jaar op honderden Nederlandse en buitenlandse podia op – van optredens in het clubcircuit, op tv en radio, beurzen, de Bijenkorf, bedrijven en ministeries tot pretparken, schepen, treinen en zelfs kerncentrales. Daarnaast was hij werkzaam in de zorg en als leraar in het basisonderwijs. Momenteel werkt hij vooral als dirigent en coach van muzikanten, bands, koren en groepen.

De groepen waarmee , zo zegt hijzelf, hij in een gemiddelde week werkt kunnen uiteenlopen van een ploegje pubers en koren tot een groep dames, medewerkers van het UWV en een clubje mannen dat zich de midlife cowboys noemt.

Sinds enige tijd is Dordrecht een waar ukelele orkest rijk. 15 Dordtse dames en heren hebben de Ukelele ter hand genomen en spelen en zingen de pannen van het dak.

Randy Derkhof geeft hier op een enthousiasmerende wijze leiding aan dit orkest. Zij laten de betere meezing popsongs horen.

Een veelzijdig muziek leraar, entertainer en artiest zo mag men Derkhof best omschrijven. Corino praat met Derkhof over zijn nooit eindigende enthousiasme, zijn muzikale drive en over zijn muziek playlist voor deze studio De Witt uitzending.

In het tweede uur is er aandacht voor de actualiteiten van deze week in Dordrecht en de uit de Drechtsteden.

De Dichter van dienst is Maria Ros

Studio De Witt van 10.00u-13.00u bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9(kabel) Kanaal951(KPN), kanaal 915(Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Bron foto: Wim van de Pol.

Lees meer over:

radio studio de witt derkhof
Deel dit bericht met je vrienden!