Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Voorverkoop Jan Smit in Kunstmin vandaag van start

6 april 2018

DORDRECHT - Jan Smit staat al tientallen jaren op het podium, maar ging pas vijf jaar geleden het theater in. Vanwege het succes komt hier nu een vervolg op. Terug naar de basis met een intiem concert. Vandaag, vrijdag 6 april, om 12 uur gaat de voorverkoop van dit theaterconcert van start. Op zaterdag 17 november 2018 zal Jan Smit optreden in Schouwburg Kunstmin.

‘Het intieme karakter van theatershows, het directe contact met het publiek en de mogelijkheid om lekker te improviseren, maken dat het ontzettend leuk is om te doen’, zegt Jan Smit over zijn theatertour.

‘Met Andere Woorden’ staat in het teken van zijn nieuwe, gelijknamige album en wordt zijn tweede grote theatertournee. Jan Smit kwam als jong en getalenteerde jongen voor het eerst in 1997 op nummer 1 te staan met de single ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’. Sindsdien staat Jan Smit bekend om zijn Nederlandstalige nummers. Naast zijn solocarrière is hij onderdeel geworden van het succesvolle Duitse ‘KLUBBB3’ en is hij dit jaar volwaardig lid van ‘De Toppers’.

Kaarten zijn te bestellen via  www.kunstmin.nl

Lees meer over:

Jan Smit kunstmin
Deel dit bericht met je vrienden!