Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Cd-opname met samenzang in de Grote Kerk

6 april 2018

DORDRECHT -Op dinsdag 17 april organiseert de Grote Kerk een opname van haar gemeentezang. Gemeentezang, zoals deze zondags plaatsvindt, alleen dan speciaal voor een cd-opname. Het plan is om in het najaar tijdens de Synode-herdenking een cd gereed te hebben, waarop de Grote Kerk Gemeente zich zingend kan presenteren.

"In de afgelopen jaren is er al veel samenzang opgenomen in de Grote Kerk, maar nog nooit van onze eigen gemeente. En eigenlijk wordt dat wel eens tijd!," licht de stadsorganist Cor Ardesch het idee van een cd-opname toe.

Het geheel wordt ondersteund, hoe kan het ook bijna anders, door de warme klanken van het Kam-orgel. Ook zullen uitgebreide improvisaties worden opgenomen, maar dat gebeurt een dag eerder.
Iedereen is van harte welkom om mee te zingen om met elkaar een mooi document te kunnen maken. Uiteraard is er koffie en thee om de kelen te smeren.

De opname is op dinsdagavond 17 april van 19.00 uur tot ongeveer 22.30 uur. Het zingen wordt op de avond geoefend, er is dus geen extra voorbereiding nodig. Alleen wat geduld en uithoudingsvermogen. Bovendien is het leuk om zoiets eens mee te maken.

Mocht u meer informatie willen dan kunt u bellen of mailen: 06 - 49 01 27 26; info@corardesch.nl.

Lees meer over:

Grote Kerk samenzang cd-opname
Deel dit bericht met je vrienden!