Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Frank Vogt speelt volgend jaar bij DeetosSnel

6 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Frank Vogt (26), nu speler van Sporting Delta, maakt volgend seizoen de overstap naar DeetosSnel. De TC en staf van DeetosSnel zijn blij met de uitbreiding van de selectie.

Frank Vogt speelt vanaf zijn jeugd bij Sporting Delta en sinds 2011 in de selectie. Daar groeide hij uit tot een sterke allround speler met een goede rebound. De afgelopen zes jaar bij Sporting Delta maakte Vogt deel uit van de groep die vier titels in vier jaar behaalde en zowel promotie op het veld als in de zaal naar de Hoofdklasse bereikte.

Frank Vogt maakt deze stap omdat hij als sporter wil ontdekken waar zijn eigen top ligt. De ambities van DeetosSnel sluiten hierbij aan. De sportieve plannen spreken hem aan en bieden hem de mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen.

Het bestuur en de TC van DeetosSnel zien de komst van Frank Vogt als een goede aanvulling op de huidige jonge, brede selectie en verwacht hiermee verder invulling te kunnen geven aan de ontwikkeling, ambitie en de missie van de club om duurzaam terug te keren naar de top.

Lees meer over:

korfbal deetos
Deel dit bericht met je vrienden!