Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Gezonde buurt met Jantje Beton

5 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op donderdag 6 april om 10.30 uur ondertekenden Marlies Bouwman van Jantje Beton en wethouders Rinette Reynvaan en Peter Heijkoop afspraken om met elkaar ervoor te zorgen dat kinderen meer buiten spelen en in aanraking komen met groen en natuur.

Jantje Beton, de gemeente en andere partners als scholen, Werkgroep Sterrenburgpark en Weizigt starten met dit project in de wijken Staart en Sterrenburg. De ondertekening vond plaats in de pop-up Wijkwinkel in Winkelcentrum Sterrenburg (P.A. de Kokplein 117). De winkel ligt naast van Pelt delicatessen, schuin tegenover de Jumbo.

Foto's: Wim van de Pol.Lees meer over:

ondertekening jantje beton groen
Deel dit bericht met je vrienden!