Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

De Buitenwacht collecteert online voor het Oranjefonds

4 april 2018

DORDRECHT - Als sinds enkele jaren doet ontmoetingscentrum de Buitenwacht mee aan de collecte van het Oranjefonds. Een week lang mogen ze dan in de wijk met enkele vrijwilligers de deuren langs om geld op te halen, dat ze voor de helft vrij mogen besteden aan hun eigen activiteiten. De andere helft is voor het Oranjefonds en wordt gebruikt voor het steunen van goede doelen elders in de provincie.

Dit jaar biedt het Oranjefonds een aanvullende mogelijkheid om te collecteren en wel online. De Buitenwacht heeft daarvoor een pagina aangemaakt, zodat mensen van buiten de wijk ook een donatie kunnen doen. Ook hier geldt dat de helft van de donatie voor de Buitenwacht is, en de andere helft voor het steunen van overige goede doelen in de provincie, door het Oranjefonds.

Een leuk extraatje is de dinercheque. Bij een donatie vanaf € 20,- ontvangt je een dinercheque voor een driegangen diner in het eethuis van de Buitenwacht op donderdagavond.

Dit is de betreffende online-pagina: https://zuid-holland.oranjefondscollecteonline.nl/organisatie/stichting-de-buitenwacht?utm_source=kentaa&utm_medium=email-share&utm_campaign=oranje-fonds-collecte-online

De collecteweek is dit jaar van 22 tot 26 mei en wie mee wil collecteren voor de Buitenwacht is van harte welkom. Bel dan Els Hauser, tel 078-6131359. 

Het geld dat de Buitenwacht ophaalt gaat dit jaar naar een leuke waardering voor de vrijwilligers en goede computers voor de administratie.

Lees meer over:

collecte oranjefonds buitenwacht
Deel dit bericht met je vrienden!