Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Danny Vera en meer op Big Rivers festival.

4 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het muziekfestival, dat dit jaar van 13 tot en met 15 juli plaatsvindt in het historisch centrum van Dordrecht, maakt vandaag de eerste namen bekend.

Dit jaar kunnen de bezoekers genieten van Danny Vera, meezingen met OMG en swingen bij Bang Bang Bazooka. Daarnaast doen ook Laura Vane & The Vipertones, Ragged Them Dirty, Steffen Morrison, GreyHeads, PEER, The Howling, CUT_, Leif de Leeuw XL band en Focus het festival aan. De tributebands zijn dit jaar ook weer van de partij. Faith! geeft een spetterend eerbetoon aan de iconische George Michael en Amy Winehouse tribute band brengt de hitnummers van de legende weer tot leven op een muzikaal verbluffende en stijlvolle manier. Meer namen en bijzonderheden in het programma worden later bekendgemaakt.

Centje voor een Bandje
Net als de voorgaande jaren werkt de organisatie dit jaar met een crowdfunding om de financiering rond te krijgen. Momenteel staat de teller op ongeveer 20 procent van het streefbedrag van 10.000 euro. Door het doen van een donatie, steun je niet alleen het festival, maar maak je ook nog eens kans op leuke prijzen aangeboden door diverse lokale ondernemers.

Foto: Escha Tanihatu

Lees meer over:

big rivers dany vera
Deel dit bericht met je vrienden!