Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Officiële opening Koffiebar op het Vogelplein

4 april 2018

DORDRECHT - Op vrijdag 13 april opent het Vogelnest officieel zijn koffiebar op het Vogelplein, op de plaats van de afgebroken flats. Dit wordt tussen 16.00 en 18.00 uur gevierd met de buurt, waarbij iedereen welkom is.

Om 17.00 uur wordt de nieuwe naam van de bar bekend, maar al vanaf 16.00 uur is er gratis koffie, thee en limonade en zijn er diverse kinderactiviteiten. Daarnaast zal buurtbewoner en singer songwriter Fixxxman enkele nummers spelen om de sfeer extra feestelijk te maken.

Met de combinatie van het Vogelnest en de koffiebar worden er nog meer mensen bereikt en verbonden in de Vogelbuurt. Volgens de organisatie de uitdaging van deze eeuw en ze zijn blij dat ze deze uitdaging hier aan kan gaan.

De koffiebar en het Vogelnest zijn projecten van Stichting voor de Werkplaats en worden gesteund door gemeente Dordrecht, Stichting DOEN, VSB Fonds en het Oranjefonds.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!