Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Buurman & Buurman vermaken de allerkleinsten tijdens Kleuterbios van Kinepolis

4 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het bekende klusduo Buurman & Buurman gaat dit voorjaar een nieuw avontuur aan; ze hebben namelijk een nieuw huis. Kom op 8 april met je kinderen deze onvergetelijke bioscoopervaring beleven. Je ziet niet alleen de voorpremière van Buurman & Buurman hebben een nieuw huis, maar de kleintjes kunnen ook kleuren in de knutselhoek en gaan met een heus Filmdiploma naar huis.

De allerjongste filmhelden krijgen tijdens deze speciale filmochtend een bekertje limonade met een kleine snack bij binnenkomst en voor de film begint, kunnen de allerjongsten met kleurplaten aan de slag. Speciaal voor de jonge bezoekers is tijdens de Kleuterbios het geluid in de zaal iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan.

Buurman & Buurman klussen erop los
In de nieuwe film van de klusgrage buurmannen kun je weer genieten van het gestuntel van het duo. In dit avontuur gaat er van alles mis tijdens het klussen. De elektrische grasmaaier op zonne-energie is toch niet zo handig en ook de mol in de tuin zorgt voor problemen. Buurman & Buurman hebben meer dan genoeg werk aan de winkel in de nieuwe film. Kom naar Kinepolis en beleef tijdens de Kleuterbios het avontuur met je kinderen!

Praktische info
• Zaterdag 8 april
• 10:00 uur inloop, 10:30 uur start film
• Duur: 50 minuten
• Tickets €8,00
• Speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar
• Te zien in Kinepolis Dordrecht

Bron afbeelding: Kinepolis.

Lees meer over:

kinepolis buurman en buurman
Deel dit bericht met je vrienden!