zaterdag 19 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordt recht rug in Emmen

31 maart 2018

DORDRECHT - Gisteravond 30 maart speelden de Schapekoppen tegen FC Emmen in De Oude Meerdijk. De Rood-Witten kenden een goed seizoen en stonden in de stand op de zesde plaats. FC Emmen werd in de derde periode tweede net achter periodekampioen FC Dordrecht. De Emmenaars hadden dus nog een appeltje te schillen met onze Dordtenaars.

De eerste helft begon uitstekend voor FC Dordrecht. Mahmudov kreeg de bal na slecht uitspelen de bal in de voeten en scoorde makkelijk de 0-1. Één minuut na de goal schoot Mahmudov op keeper Telgenkamp maar die loste de bal en Mutzers tikte de 0-2 tegen de netten. Een uitstekend begin voor de Dordtenaren. Youri Loen kon voor FC Emmen nog een goeie kans creëren maar zijn afstandsschot ging naast de goal. De laatste kans in de eerste helft kwam op naam van Denis Mahmudov, maar het schot van de Macedoniër ging net naast.

Ook de tweede helft begon uitstekend voor de Dordtenaren. Robert Mutzers kon na een solo de 0-3 tegen de netten schieten. Na de derde goal gebeurde er vrij weinig in Emmen. Bannink kon via een afstandsschot nog gevaarlijk zijn maar zijn schot was geen gevaar voor Bryan Janssen. FC Emmen kon nog tegenscoren via een vrije trap van Loen. Na de goal begon FC Emmen beter te voetballen maar Dordrecht verdedigde goed. De stand bleef dus 1-3!

Op paasmaandag staat er een nieuwe thuiswedstrijd op het programma. De klepper tegen Jong Ajax wordt gespeeld om 14:30 in het Riwal Hoogwerkers Stadion.

Wil je lekker genieten van een leuke pot voetbal op je vrije dag? Koop hier dan kaartjes!

Opstellingen
FC Emmen: Telgenkamp(K); Klok, Veldmate, Veendorp, Bakker; Bannink, Chacon, Ben Moussa; Peters (65’ Dallinga), Bilate (22’Mamedov, 67’ Siekman), Loen

FC Dordrecht: Janssen(K); Stankov, Breedijk, Bliek, Delorge; Boumediene (75’ Van der Merwe), Hamer ©, Kok , Calcan; Mahmudov (84’ Alkan), Mutzers

Doelpunten: 10’ Mahmudov 0-1, 12’ Mutzers 0-2, 51’ Mutzers 0-3, 79’ Loen 1-3

Kaarten
Geel: 56’ Mamedov
Rood: -

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!