dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Burgemeester op bezoek bij een aantal stembureaus

21 maart 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Traditiegetrouw bezoekt onze burgemeester een aantal stembureaus op de dag van de verkiezingen. Hij doet dit samen met het hoofd Dienstverlening Drechtsteden (Peter van Bennekom), verantwoordelijk voor de organisatie van de verkiezingen.

Voorafgaand aan de bezoekjes bracht de burgemeester zelf zijn stem uit op het stembureau in de hal van het Stadskantoor.

Met de bezoekjes geeft de burgemeester blijk van waardering aan alle vrijwilligers die de stembureaus bemensen. De bezoekjes zijn onaangekondigd en doorgaans kort van aard en worden zeer gewaardeerd. Er wordt gestreefd naar een goede verdeling tussen de stembureaus die we bezoeken.

De stembureaus in het centrum worden (bij acceptabel weer) per fiets bezocht. Omdat er voor dit jaar is gekozen ook verder weggelegen stembureaus te bezoeken, wordt voor het tweede deel van de tocht een auto gebruikt.

Opnames zijn gemaakt bij hotel Watertoren op Dubbeldam. (Bron foto's: Wim van de Pol)


Deel dit bericht met je vrienden!