Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Acties van VVD Dordrecht en bewoners leiden tot verkeersveiliger Zuilenburg

20 maart 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - VVD Dordrecht heeft maandag 19 maart 2018 met de bewoners van de Zuilenburg de aanstaande snelheidsbeperkende maatregelen gevierd. In november 2017 heeft de Dordtse VVD het te hard rijden door die straat aan de orde gesteld in de gemeenteraad. Dit resulteerde in een toezegging van de wethouder om maatregelen te gaan nemen. In overleg tussen gemeente en een van de bewoners is het type maatregelen, zoals drempels, afgestemd.

De gemeente heeft toegezegd dat de werkzaamheden in mei dit jaar worden gerealiseerd. Daarmee wordt de Zuilenburg weer veiliger voor de bewoners en schoolgaande kinderen. Peter Kwaak, kandidaat gemeenteraadslid voor VVD Dordrecht: “Ik ben trots dat we dit samen met de bewoners voor elkaar hebben weten te krijgen. Gewoon door het probleem meteen aan te pakken.”  De bewoners zijn blij met de actieve inzet van VVD Dordrecht en het door hen geboekte resultaat.''

Bron foto: VVD Dordrecht.

Lees meer over:

VVD maatregelen zuilenburg
Deel dit bericht met je vrienden!