zondag 20 juni 2021

Alles over Dordrecht

CJBD tekent contract met Rabobank Drechtsteden én Rabobank Merwestroom

19 maart 2018

DRECHTSTEDEN - Tijdens de laatste bijeenkomst van ondernemersvereniging CJBD (Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden) ondertekende voorzitter Harry Eskes namens de club een contract met Rabobank Drechtsteden én Rabobank Merwestroom. Hiermee werd enerzijds de partnerschapsovereenkomst tussen CJBD en Rabobank Drechtsteden verlengd als anderzijds naar de regio van Rabobank Merwestroom uitgebreid.

Nadrukkelijker alle Drechtsteden
De goede contacten tussen CJBD, Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden, met zowel partner Rabobank Drechtsteden (kantoor in Dordrecht) als Rabobank Merwestroom (kantoor in Sliedrecht), leidden tot een nieuw contract. Met ingang van 2018 sluit ook Rabobank Merwestroom aan in het bestaande partnerschap. “Hiermee komen wij als netwerkclub voor jonge en startende bedrijven nu ook in Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam veel nadrukkelijker in de picture”, aldus CJBD-voorzitter Harry Eskes. “Met de accountmanagers in de Dordtse vestiging hebben wij al goede contacten en schakelen we regelmatig. Dat gaat nu ook met de mensen in de vestiging in Sliedrecht gebeuren. Een mooie uitbreiding!”

Partner van ondernemers
Namens de beide Rabobanken ondertekenden Danielle van Ginkel (Manager Bedrijven MKB Rabobank Drechtsteden) en Wilco van Beek (Manager Bedrijven MKB Rabobank Merwestroom) de overeenkomst. Danielle van Ginkel hierover: “Juist een actieve vereniging als CJBD die zich richt op jonge bedrijven, sluit perfect aan bij ons als bank. Verlenging én uitbreiding van het contract met de collega’s in Sliedrecht is een logische stap. Ook wij als banken zoeken in de gehele Drechtsteden aansluiting met startende en jonge bedrijven. In het contract is opgenomen dat wij voor nieuwe leden van CJBD het eerste jaar van hun lidmaatschap betalen als deze bij ons bankieren. Dit sluit ook aan bij onze andere acties voor startende ondernemers. Zo willen we op zoveel mogelijk vlakken partner zijn van ondernemers.”

Foto-onderschrift: Ondertekening nieuw contract door (vlnr Lia Veth (secretaris CJBD), Danielle van Ginkel (Manager Bedrijven MKB Rabobank Drechtsteden), Wilco van Beek (Manager Bedrijven MKB Rabobank Merwestroom), Harry Eskes (voorzitter CJBD)
Foto: Anke Bot Fotografie

Lees meer over:

drechtsteden cjbd rabobanken
Deel dit bericht met je vrienden!