donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Iconoclash maakt graffiti op transformatorhuis van Stedin in Koninginnestraat

16 maart 2018

DORDRECHT - Het was even schrikken voor sommige mensen in de Koninginnestraat. Het stroomhuisje van Stedin was plots donkergroen geschilderd. Gelukkig blijft het daar niet bij. De jongens van Iconoclash: streetart Dordrecht, werken door tot er iets moois ontstaat. Uiteindelijk zal er een zwaan en een mees te zien zijn op het huisje.

Het wordt weer warmer en na een korte winterstop gaat Iconoclash door met het project waar ze vorig jaar mee begonnen zijn: alle transformatorhuisjes van Stedin in en rond de binnenstad krijgen een muurschildering of graffiti. In totaal zijn dat 15 huisjes.

Lees meer over:

stedin Koninginnestraat graffity
Deel dit bericht met je vrienden!