Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Leerlingen Hoornbeeck College Rotterdam helpen bij De Hoop'
13mrt

Leerlingen Hoornbeeck College Rotterdam helpen bij De Hoop

DORDRECHT - Op vrijdag 9 maart hebben in het kader van NLdoet 16 leerlingen van het Rotterdamse Hoornbeeck College de handen uit de mouwen gestoken bij De Hoop GGZ in Dordrecht.

De leerlingen hielpen met het ophalen van afval en het uitsteken en verpoten van beplanting. Op het terrein van De Hoop Maatwerk is er een begin gemaakt met het opknappen van het buitenterrein. “We zijn ontzettend blij met het resultaat en de leerlingen hebben hard en enthousiast gewerkt! Deze dag heeft al onze verwachtingen overtroffen. We zijn heel dankbaar”, zegt Wilco Diemel, projectbegeleider bij De Hoop Maatwerk. Afsluitend hebben de leerlingen nog genoten van een heerlijke lunch, verzorgd door De Hoop Facilitair.

De Hoop GGZ
De Hoop is een christelijke ggz-instelling voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychiatrische problemen en verslavingsproblemen. Poliklinische zorg, klinische zorg en deeltijdbehandeling behoren tot de mogelijkheden. Ook zijn er verschillende woonvormen voor begeleid en beschermd wonen. De Hoop heeft locaties in Amersfoort, Apeldoorn, Dordrecht, Houten, Rotterdam, Veenendaal en Vlissingen.Deel dit bericht met je vrienden!