zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Het Dordtse Xing popcore begint het jaar goed met veelbelovend optreden in Bibelot

13 maart 2018

DORDRECHT - Het Dordtse Xing popcore treedt op 23 én 24 maart op in Bibelot. Met het nieuwe concert “RAW Chapter 7” gaat het rockkoor, dat vorig jaar nog de halve finale van Holland’s Got Talent haalde, wederom zorgen voor een wervelend en avondvullend optreden. Stevige rock afgewisseld met gevoelige pop-rock nummers, begeleid door een professionele liveband en een lichtshow zijn de kenmerken van deze avond.

Xing popcore heeft een succesvol 2017 achter de rug, met Holland’s Got Talent en een geweldig optreden tijdens Big Rivers. Dit jaar gaat het koor aftrappen met een concert op de Main Stage in Bibelot. Het belooft een avond vol power en spektakel te worden.

RAW Chapter 7
“Het concert RAW Chapter 7 staat voor Rough And Wild,  Rebellious And Wacky, de rauwheid maar ook de schoonheid van de wereld”, aldus Jan Plomp, de artistiek leider van Xing popcore. Dit thema is terug te vinden in de keuze van de nummers, waar ‘Mother earth’ van Within Tempations en een gedurfd nummer als ‘Psycho’ van Muse, wordt afgewisseld met ‘Love me again’ van John Newman en ‘Free your mind’ van En Vogue.

Voor een concert wordt er natuurlijk altijd net iets meer uit de kast gehaald. Het rockkoor werkt voor het concert samen met een band van vier professionele muzikanten en ook een lichtshow is onderdeel van het programma. Na afloop gaat de avond door met een afterparty.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bibelot.net. Kijk voor meer info op www.xing-popcore.com of op www.facebook.com/XingPopcore.

Zie ook:

Lees meer over:

bibelot Xing Popcore
Deel dit bericht met je vrienden!