Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Beter Voor Dordt wil graag samen met u wandelend of varend Dordtse parels bezoeken'
07mrt 2018

Beter Voor Dordt wil graag samen met u wandelend of varend Dordtse parels bezoeken

DORDRECHT - Beter Voor Dordt is trots op onze stad. Het prachtige historische centrum met de talrijke monumenten, de vele terrassen, de musea en de gezellige winkels en restaurants zijn een regelmatig bezoek meer dan waard.

Ook het buitengebied op ons eiland is een heerlijke plek om te fietsen en te wandelen. Zowel sportief als recreatief hebben we als Dordtenaren letterlijk echt alles om de hoek.

Beter Voor Dordt wil graag samen met u enkele Dordtse parels bezoeken.
Ze organiseren op vrijdag 16 maart vanaf 14:00 uur een fietstocht door de polder vanaf de Viersprong naar Poldercafé de Waterjuffer in de Watertoren van Dubbeldam. Gids en kandidaat raadslid Cees Kok heeft een mooie route uitgezet en zal op diverse plaatsen vertellen over de natuur en de ontwikkeling in de polders.

Aangekomen bij de Watertoren sluiten ze deze fietstocht omstreeks 16:00 uur af met een drankje. Iedereen die niet mee wil fietsen maar hier wel bij wil aanschuiven is van harte welkom. Er is uiteraard gelegenheid om met kandidaat raadsleden van Beter Voor Dordt in gesprek te gaan.

Op zaterdag 17 maart wil Beter voor Dordt u graag meenemen de stad in. In samenwerking met Imbarcazione Barone zullen ze meerdere spectaculaire rondvaarten verzorgen door het centrum onder leiding van rondvaartschipper en kandidaat raadslid Herman van der Graaf. Voorafgaand en na de rondvaart verzorgen ze een kop koffie of thee met wat lekkers erbij.

Voor beide dagen kunt u zich aanmelden via info@betervoordordt.nl. Indien u niet over e-mail beschikt, kunt u telefonisch contact opnemen via: 078 61 49 811Deel dit bericht met je vrienden!