woensdag 21 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Ben Corino van Studio de Witt heeft onder politiedwang zijn studio moeten afstaan aan vrouwen

3 maart 2018

DORDRECHT - .

Op het scherm werd hij eerst op ludieke wijze ondervraagd wie zijn gasten waren geweest. De mannen bleken onevenredig in de meerderheid te zijn, dus werd hij door een vrouwelijk agent meegenomen naar een gereedstaande politieauto voor de deur. ,,Nu wordt het gezellig", was een hoorbare opmerking na het vertrek van Ben in een auto met blauw zwaailicht.

Studio De Witt, dat in verkiezingstijd op 95,7 FM vanaf 10 uur tot na 13 uur te volgen is, vestigde vorig jaar ook al op een opvallende wijze de aandacht op vrouwendag (8 maart). Ditmaal werd niet alleen het programma overgenomen door vrouwen, maar uit voorzorg werd in de studio een rood lint door de politie gespannen om mannen buiten de studiovloer te houden.

Aan de actie deden een aantal raadsleden en voormalige raadsleden mee om de doelstellingen van de jaarlijkse vrouwendag uit te dragen.

Overigens: Ben Corino deed voor de dames zijn vaste attribuut: zijn pet niet af. Ook hield hij vast aan zijn headset op zijn hoofd. De symbolen bestonden alleen even niet na zijn vertrek, want Esther de Beun van Drechtstad FM/RTV Dordrecht is dankzij haar programma op zondag op de zender ook achter alle knopen thuis. Ze legt op de site van RTV Dordrecht nog de achtergonden uit van de actie.

Vrouwen kunnen alles - Startpagina | Facebook
https://nl-nl.facebook.com/Vrouwenkunnenalles/
Vrouwen kunnen alles, Dordrecht. 126 vind-ik-leuks. 8 maart Internationale vrouwendag op deze Facebookpagina vind je alle informatie over Vrouwendag in...
Vrouwen kunnen alles - Facebook
https://www.facebook.com/Vrouwenkunnenalles/
Vsfeed_story...

Wissel ideeën uit met belangstellenden over de komende 8 maart viering van Internationale Vrouwendag. Dan kunnen we er met elkaar weer een mooie dag van maken. (drankjes voor eigen rekening). Over Vrouwen kunnen alles. Vrouwen kunnen alles. Organization · Dordrecht. 8 maart Internationale vrouwendag op ...

Foto's: Wim van de Pol.

Lees meer over:

politie ben corino vropuwendag
Deel dit bericht met je vrienden!