dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Drie vrouwen mishandeld na avondje stappen in Dordrecht

20 februari 2018

DORDRECHT - In de nacht van zaterdag op zondag werd door de beveiliging van een café in het centrum goed gehandeld toen zij, na sluitingstijd, stuitte op een vechtpartij op straat aan het Grotekerksplein. Bij deze vechtpartij werden drie vrouwen door een 22 jarige man uit Dordrecht, die veel te diep in het glaasje had gekeken en zich daardoor niet meer als heer kon gedragen, mishandeld. Allen liepen hierdoor letsel op in het gezicht.

De man kon door het optreden van de beveiliging direct worden aangehouden. Hij zit nog altijd vast en de recherche heeft de zaken in onderzoek.

Vermoedelijk ontstond de vechtpartij, nadat een passant iets zei over het gedrag dat de 22 jarige man vertoonde op straat in een eerder opstootje. De drie dames liepen op dat moment langs en werden vervolgens slachtoffer van de man toen die zich op hen afreageerde.

Lees meer over:

mishandeling
Deel dit bericht met je vrienden!