donderdag 22 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Eerste gebruik spuugmasker is een feit

19 februari 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Donderdagavond 15 februari kregen politiecollega's de melding om te gaan naar cafe 't Stekkie te Dordrecht. Aldaar zou een klant zijn, welke zich zeer agressief tegen omstanders zou gedragen.

Ter plaatse aangekomen troffen collega's de betreffende persoon aan welke zich behoorlijk misdroeg. De collega's wilde de persoon daarop aanhouden. Echter liet de persoon merken dat hij niet mee wilde werken waarop een aanhouding met verzet volgde. Tijdens de aanhouding spuugde de persoon een politiecollega in het gezicht.

De persoon is daarop voorzien van een spuugmasker en overgebracht naar het bureau van politie. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Bron Politie Drechtsteden Binnen

Lees meer over:

politie spuugmasker
Deel dit bericht met je vrienden!