dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Oproep om saamhorigheid en solidariteit te vieren

16 februari 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Zaterdag 17 februari organiseert een groep van diverse Dordtenaren een vriendelijk protest. Om half één zal bij de bank op het Achterom in Dordrecht de actie beginnen. Met deze actie zullen Dordtenaren laten zien dat Dordrecht een inclusieve stad is waar iedereen mee doet.

Om de saamhorigheid in Dordrecht te benadrukken zullen de demonstranten het gesprek aan gaan met de voorbijgangers, thee uitdelen en hun mening kenbaar maken. ‘We willen aangeven dat er in Dordrecht plek is voor iedereen,’ aldus demonstrant Dennis.

Via het Facebook-event kan iedereen zich aanmelden en ideeën aandragen voor de demonstratie zaterdag 17 februari om 12:30 uur op het Achterom. De PVV is hetzelfde moment in de stad, dus het promoten van saamhorigheid is extra belangrijk en relevant.

‘Dordt van ons allen; ongeacht waar je vandaan komt, wie je bent of wie je leuk vindt.’

Afbeelding: Dordt Van Ons Allen

Lees meer over:

achterom pvv dordtenaren
Deel dit bericht met je vrienden!