Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'PvdA Dordrecht is verbaasd over verklaring overstap oud-raadslid mr. Eric Meijer naar Dordtse partij'
12feb

PvdA Dordrecht is verbaasd over verklaring overstap oud-raadslid mr. Eric Meijer naar Dordtse partij

DORDRECHT -  Op de eigen website neemt de PvdA Dordrecht bij monde van voorzitter Katja Rusiovic afstand van de verklaring van oud-raadslid Eric Meijer, die kiest voor de Dordtse partij van Alfred Meijer.

De PvdA verklaring heeft als tekst:

De PvdA Dordrecht heeft met verbazing kennis genomen van de overstap van Eric Meijer naar de Dordtse Partij, en zijn persoonlijke verklaring.

Vooral zijn argument dat de PvdA de vernieuwing zou hebben gemist, snijdt geen hout, aldus Katja Rusinovic, voorzitter van de afdeling. “We zijn juist ongelofelijk trots dat we de afgelopen jaren een aanwas van jonge mensen binnen onze afdeling hebben gekregen.

De heer Meijer heeft de ontwikkelingen sinds de laatste verkiezingen gemist, wij hebben hem al lange tijd niet meer op onze ledenvergaderingen gezien. Partijvernieuwing en verjonging zien we de laatste jaren terug in de samenstelling van ons afdelingsbestuur.

We werken ook aan ontwikkeling van jong talent. Kijk eens naar onze lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018.

Niet eerder hebben we een lijst gehad waarop 4 jongeren staan van onder de 18. Daarnaast bestaat ook onze top 6 van de kandidatenlijst uit een mix van oudgedienden en nieuwe mensen.

Het beeld dat Eric Meijer schetst wordt door ons dan ook absoluut niet herkend. Maar we nemen het voor kennisgeving aan en gaan enthousiast verder met onze vernieuwing èn met de campagne!”.

Tot zover de verklaring van de PvdA

Zie ook:
Up date Oud-PvdA raadslid mr. Eric Meijer achter nieuwe Dordtse Partij van Alfred Meijer (zo, 11 feb 2018)
Oud-PvdA raadslid Eric Meijer vindt dat zijn partij de vernieuwing heeft gemist en gaat voor de Dordtse partij (vr, 9 feb 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!