woensdag 25 november 2020

Alles over Dordrecht

De Heer C.J. Post vandaag geridderd in de Orde van Oranje Nassau

1 februari 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Donderdag 1 februari, heeft burgemeester A.W. Kolff een ridderorde uitgereikt aan de heer C. Post. De heer Post is benoemd tot ridder in de Orde van Oranje Nassau.

De heer Post nam op 1 februari afscheid van het World Music and Dance Centre (WMDC) te Rotterdam. Hij heeft zich jarenlang op lokaal, provinciaal en landelijk niveau bestuurlijk ingezet voor diverse organisaties en stichtingen op het gebied van kunst en cultuur, in het bijzonder voor veranderingsprocessen en samenwerkingsverbanden. Zo is de heer Post actief geweest bij het Kunstgebouw, een cultuureducatiecentrum in Zuid-Holland, het Landelijk Centrum Amateurdans en heeft hij vele functies vervuld bij allerlei stichtingen waarbij de aandacht voor kunst en cultuur, educatie en amateurkunst voorop stond. Zijn inzet is enorm geweest en daarvoor heeft hij uit handen van de burgemeester een ridderorde ontvangen.

Lees meer over:

burgemeester liintje
Deel dit bericht met je vrienden!