zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Zanger en The Voice coach Waylon doet Bibelot aan tijdens tour

29 januari 2018

DORDRECHT -Voordat Waylon afreist naar het Songfestival, bedient hij zijn fans met een tour door Nederland. Op vrijdag 29 juni speelt Waylon de muziek van het langverwachte album ‘The World Can Wait’ in Bibelot. De tour is misschien wel een aftrap van het meest bepalende jaar voor Waylon.

The Nashville sound
‘The World Can Wait’ wordt het album waarbij Waylon terugkeert naar zijn muzikale Nashville roots. Een album waarbij hij zijn helden eert, maar vooral zijn eigen sound omarmt. “Iedere keer als ik mijn pen en gitaar op pak, zijn de eerste tonen toch altijd weer Country. Maar tegelijkertijd heeft mijn eigen ontwikkeling daar inmiddels een grote invloed op gehad.” Aldus Waylon.

Ahoy, The Voice, It takes 2
Afgelopen jaar was een goed jaar voor Waylon. Als coach bij The Voice of Holland en It takes 2 was hij niet van de buis te slaan. Hij verkocht Ahoy tot 3 keer toe uit. Het jaar 2018 staat in het teken van het Songfestival, een nieuw album, Ahoy en een nieuwe tour met 30 concerten.

Ticketinformatie
Tickets: €30,95 verkrijgbaar via www.bibelot.net, www.energiehuis.net of bij voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110.

Lees meer over:

bibelot The Voice Waylon
Deel dit bericht met je vrienden!