maandag 26 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Wilgen knotten in de Biesbosch

29 januari 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De Natuur- en Vogelwacht Biesbosch gaat ook dit jaar weer aan de slag met het knotten van wilgen in en rond de Biesbosch. Deze keer zijn de monumentale knotwilgen langs de Zeedijk aan de beurt. Dankzij de inzet van veel vrijwilligers kunnen deze karakteristieke bomen onderhouden worden en daardoor behouden blijven.

Heerlijk bezig zijn in de vrije natuur en met je blote handen meehelpen aan het in standhouden van het landschap geeft veel voldoening.

Wie een keer mee wil helpen en sfeer wil proeven is zaterdag 3 februari van harte welkom aan de Zeedijk, nabij de Kop van het Land. De Natuur- en Vogelwacht zorgt uiteraard voor de benodigde gereedschappen en andere faciliteiten. Ook op 3 maart en 10 maart (NLDoet) worden er door de Natuur- en Vogelwacht nog wilgen geknot.

We verzamelen om 10.00 uur op hoeve Jong Dordrecht, Noorderelsweg 4 a, in de Elzen te Dordrecht.

Zij die de armen uit de mouwen willen steken in onze mooie natuur, kunnen zich telefonisch opgeven onder tel.: 078-6.21.39.21 (tijdens kantoortijd).

Lees meer over:

wilgen knotten biesbosch
Deel dit bericht met je vrienden!