zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Verkiezingsprogramma GroenLinks Dordrecht Live

15 januari 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het is tijd voor verandering, vindt GroenLinks Dordrecht. Bewoners verdienen zuiver water (zonder GenX of ander gif), gezonde lucht, goede zorg en een betaalbare woning waarin je prettig kunt leven. We gaan voor huisvesting voor iedereen, waarbij we extra aandacht hebben voor betaalbare jongerenhuisvesting. Daarnaast maakt GroenLinks Dordrecht zich hard voor bebouwing waar dat echt nodig is. De stad moet groen en leefbaar blijven en niet onnodig worden volgebouwd. GroenLinks kiest ook voor initiatieven van bewoners: ondersteuning waar nodig, ruimte geven waar het kan.

“Het is een gebalanceerd programma,” zegt lijsttrekker Kitty Kruger. “We hebben ambitie en we zijn realistisch. We zien de economie aantrekken, en we willen dat iedereen daarvan profiteert.

We willen ruimte bieden aan ondernemers die een bijdrage leveren aan een duurzame, circulaire economie. We gaan volop inzetten op klimaat en dus op de energietransitie, zowel voor particulieren als het bedrijfsleven: 2040 Dordrecht energieneutraal .”

Het verkiezingsprogramma staat vanaf vandaag op de website van GroenLinks Dordrecht.

Lees meer over:

gemeente GroenLinks
Deel dit bericht met je vrienden!