Alles over Dordrecht...
12jan

Nieuwe partijen voor gemeenteraad zoeken internet op voor presentatie

DORDRECHT - De nieuwe partijen die in Dordrecht voor de eerste keer in de gunst van de kiezers willen komen, worden zichtbaar op internet.

De PVV Dordrecht is op twitter vindbaar.  De melding is: Welkom op het officiële account van de PVV-fractie Dordrecht. 21 maart gaan we samen het verschil maken!

De partij wijst op het aantal Dordtenaren, meer dan tienduizend, dat bij de kamerverkiezingen voor PVV koos.

Raadslid Irene Koene, VVD en even Verenigde Senioren Partij (VSP), heeft een eigen website.  Daarop wordt gemeld dat er op 23 januari een kandidatenlijst wordt gepresenteerd. Dat is drie dagen voor BVD.

De partij  Gewoon Dordt meldt over de lijsttrekker enz: Ik ben Irene Koene, 52 jaar en trotse inwoner van Dordrecht. Al jaren ben ik actief in de Dordtse politiek en nu is het tijd om op eigen benen te staan.
Dat doe ik gelukkig niet alleen, inmiddels heeft een flinke groep mensen zich aangemeld bij 'Gewoon Dordt’. Mensen die net als ik op een menselijke en verstandige manier iets voor onze stad willen betekenen en die het lef hebben om eerlijk te zijn!

Iedereen is welkom bij 'Gewoon Dordt’. Sluit je nu aan en laten we samen van Dordrecht een nog mooiere en leukere stad maken!

De Dordtse partij van de raadsleden en het duo Meijer/Greve is nog niet als zelfstandige partij te vinden op internet. De twee zaten wel dinsdag jl. als nieuwe fractie naast elkaar in de raadszaal van het Stadhuis.Deel dit bericht met je vrienden!