vrijdag 25 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht wint makkelijk van Jonathan: 2 - 6

8 januari 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - In het schemerlicht van een bijveld heeft FC Dordrecht de eerste wedstrijd van 2018 gewonnen. In verband met glas op het hoofdveld werd het oefenduel verplaatst. Met 2-6 werd zaterdagderdeklasser Jonathan verslagen.

In de basis stonden geen Julius Bliek en aanvoerder Mawouna Amevor, beiden waren licht geblesseerd. De nieuw aangetrokken Bryan Janssen en Daniël Breedijk maakten hun debuut in de basis. Op een winderig veld bracht Mahmudov de stand op 0-1. Het overwicht op het veld werd al snel in doelpunten omgezet. Eerst Lima Duarte Lopes via de onderkant lat en daarna wederom Mahmudov zette de stand op 0-3. Nog voor rust maakte Arias er 0-4 van.

De tweede helft werd afgetrapt met vele wissels. Door de wissels werd het spel rommeliger, maar toch kwamen de Schapekoppen op 0-5 door Dos Santos. Jonathan weet dan middels een penalty iets terug te doen. Door een doelpunt van Muzters en nog een penalty voor Jonathan word de eindstand bepaald op 2-6.

Aanstaande zaterdag speelt FC Dordrecht nog een oefenduel. Om 14 uur wordt er gevoetbald tegen Noordwijk.

Opstelling FC Dordrecht: Janssen; Stankov, Bakker, Breedijk, Statia; Hamer, Mahmudov, Rosenthal; Lima Duarte Lopes, Arias, Calcan

Scoreverloop:
0-1 Mahmudov
0-2 Lima Lopes
0-3 Mahmudov
0-4 Arias
0-5 Dos Santos
1-5 (penalty)
1-6 Mutzers
2-6 (penalty)

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!