vrijdag 25 september 2020

Alles over Dordrecht

Arie van Eijsen gehuldigd door KNVB op Nieuwjaarsreceptie SC Emma

8 januari 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Arie van Eijsden, meer dan 35 jaar penningmeester geweest bij SC Emma, is zaterdag tijdens de nieuwjaarsreceptie gehuldigd en benoemd tot Lid van Verdienste door afgevaardigde Frans Schiereck van de KNVB.

Tijdens de mooie speech van Frans Schiereck namens de KNVB kreeg Arie het bijbehorende KNVB speldje en een prachtig ingelijste oorkonde uitgereikt met een mooie bos bloemen.

Arie die normaal helemaal niet van dit soort dingen houdt, was na afloop van de huldiging toch wel wat geëmotioneerd en wist in de bestuurskamer te vertellen dat hij dit toch wel waardeerde, na wat traantjes te hebben weggepikt.

Lees meer over:

huldiging voetbal sc emma
Deel dit bericht met je vrienden!