zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Brons voor jonge kunstrijdster Angel Delevaque

11 december 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Kunstrijvereniging De Drechtsteden was zaterdag en zondag 9 en 10 december met een grote groep rijdsters vertegenwoordigd op de City of Light Trophy in Eindhoven.

Brons voor Angel Delevaque
In de categorie Ladies mini (25 deelneemsters) debuteerde de Dordtse Angel Delevaque (7) op het ijs in Eindhoven waar zij voor het eerst in een wedstrijd twee dubbele sprongen liet zien en een PB reed. Angel eindigde op een verdiende 3e plaats.

4e plaats en PB voor Sanne Haanstra
In de categorie Ladies Basic Novice B en een veld van 21 rijdsters eindigde Sanne Haanstra (16) uit Dordrecht  op een zeer mooie 4e plaats en schaatste een PB. Met deze klassering is Sanne nog in de running voor deelname aan de finale KNSB cup B.

4e plaats Michëla Morée.
In de categorie Midi’s reed de Dordtse Michëla Morée (14) een super kür en verbeterde haar PB met 4 punten. Met slechts  0,4 punten minder dan de nr. 3 eindigde Michëla op een mooie 4e plaats.
De grote afvaardiging rijdsters op deze wedstrijd leverde in diverse categorieën podiumplaatsen. Een verslag en uitslagen zijn te lezen op www.ddd-kunstrijden.nl

Bron foto Angel Delevaque: Piet van Es
Op de foto hieronder: Van links naar rechts: Sacha, Marieke, Simke, Suzanne en Michela.

Lees meer over:

schaatsen kunstrijden
Deel dit bericht met je vrienden!