dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Dordtenaren schrijven ruim 540 brieven en kaarten voor Amnesty

11 december 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Ondanks de barre weersomstandigheden was de jaarlijkse Schrijfmarathon van Amnesty International een groot succes in Dordrecht. Samen schreven de bezoekers ruim 540 brieven en kaarten tussen 12.00 en 18.00 uur.

Ook de Dordtse politiek was goed vertegenwoordigd. Wethouder Jasper Mos opende de Schrijfmarathon, waarna ook andere politici van diverse partijen de hele middag aanschoven. Popkoor The Koorianders zorgde voor de muzikale arbeidsvitaminen en bakker Sidney Breidel had voor alle bezoekers cupcakes gebakken met daarop het logo van Amnesty: een kaars met prikkeldraad eromheen.

Lees meer over:

amnesty marathon schrijven
Deel dit bericht met je vrienden!