donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Zaterdag 2 december start de ticketverkoop van Live at Wantij

1 december 2017

DORDRECHT - Kensington, BLØF, Jacqueline Govaert en Suzan & Freek staan op 1 juni in het Wantijpark. Vanochtend zijn binnen een half uur alle 1500 AD Early Bird tickets verkocht. Zaterdag 2 december vanaf 9.00 uur start de ticketverkoop voor de reguliere tickets. Tickets zijn te koop via www.liveatwantij.nl of bij de VVV Dordrecht (Intree). Er zijn in totaal 9000 tickets te koop.

Live at Wantij, het betaalde broertje van Wantijpop komt na het enorme succes van vorig jaar terug met een tweede editie. Met dit jaar niet één, maar twee topacts: Kensington en BLØF zullen op 1 juni te zien zijn in het Wantijpark tijdens Live at Wantij.

Lees meer over:

live tickets wantij Kensington
Deel dit bericht met je vrienden!