woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Leden van ondernemersnetwerk CJBD stemmen voor hun ondernemer van het jaar

27 november 2017

DORDRECHT - De leden van ondernemersnetwerk CJBD – Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden – brachten afgelopen maand hun stemmen uit voor de verkiezing van CJBD-er van het Jaar 2017/2018. Een verkiezing waarbij de leden jaarlijks uit hun midden de meest in het oog springende ondernemer kiezen. De jury – bestaande uit het bestuur, de winnaar van vorig jaar en Jasper Mos, wethouder in Dordrecht voor onder meer economische zaken en evenementen – ziet wie er op basis van die voorselectie genomineerd zijn en bepaalt de winnaar. Die wordt 11 december a.s. bekend gemaakt.

Drie genomineerden
“Ieder jaar staat het laatste kwartaal van het jaar bij CJBD in het teken dat de leden hun kandidaten voor de CJBD-er van het Jaar kunnen nomineren”, zegt voorzitter Harry Eskes. “Ook dit jaar is er weer ruim gestemd. Het bleek tijdens het juryberaad dat zich op basis van de stemverdeling snel een handvol kandidaten aftekende. De jury, die bestaat uit het CJBD-bestuur, de winnaar van vorig jaar Anke Bot en de Dordtse wethouder Jasper Mos, bepaalde de top-3 daarvan. Daar kwam best wat discussie aan te pas, want in sommige gevallen lag het erg dicht bij elkaar. De 3 genomineerden zijn dit jaar: Johan Borsje van borduurservice JB Business Wear, Dogukan Budak van Direct brandbeveiliging en Jan Veth van bliksembeveiligingsbedrijf Bliksembedrijf JenL. Uit deze nominaties blijkt onze regiofunctie, want zij komen uit Alblasserdam en Papendrecht. Tijdens onze feestelijke bijeenkomst op 11 december bij partner The Movies maakt Jasper Mos namens de jury de CJBD-er van het Jaar 2017/2018 bekend.”

Workshop vol inspiratie
Voorafgaand aan de bekendmaking van de CJBD-er van het Jaar 2017/2018 is er een workshop die zéker de ondernemers met een jong bedrijf zal aanspreken. Retailspecialist en nationaal bekend inspirator Ad van Beek geeft een interactieve lezing over het winnen van (nieuwe) klanten op basis van ‘betekenisvolle beleving’. Hij houdt niet alleen een spiegel voor, maar geeft ook handvatten voor meer succes in klantcontacten. De avond begint op 11 december om exact 19.00 uur en is ook voor niet-leden toegankelijk – tegen een vergoeding van 10 euro.

Lees meer over:

verkiezing cjbd
Deel dit bericht met je vrienden!