woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Kerstwedstrijd Kunstmin groot succes

24 november 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - Bedenk een kerstwens voor 2018. Record aantal klassen doen mee aan kerstwedstrijd van Kunstmin.

Voor het derde jaar op rij organiseert Schouwburg Kunstmin een kerstwedstrijd voor alle basisscholen en BSO’s in de regio. Alle deelnemers ontvangen een grote, transparante kerstbal van Kunstmin, die ze met de hele klas mogen versieren. Daarnaast bedenkt iedere klas een mooie kerstwens voor 2018, die ook een plekje krijgt in de bal. Alle versierde kerstballen krijgen een plaatsje in en rondom Schouwburg Kunstmin.

Recordaantal deelnemers
Dit jaar doen er meer dan honderd klassen mee aan de kerstbalactie. 103 enthousiaste klassen van 15 verschillende scholen en BSO’s uit Dordrecht en  Zwijndrecht gaan een kerstbal versieren. In 2016 bedroeg dit 46 klassen van 12 scholen. Kunstmin is blij met het grote aantal enthousiaste deelnemers!

De mooiste kerswens
De klas met de mooiste kerstwens voor het nieuwe jaar, mag in 2018 een jeugdvoorstelling in Kunstmin komen bezoeken. Op woensdag 20 december wordt de winnaar bekend gemaakt.

Lees meer over:

kunstmin kerstbal kerstwens
Deel dit bericht met je vrienden!