zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Voormalig Zaalhockey-international Robert Tigges traint trainers DMHC

10 november 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Ruim 65 trainers en coaches van hockeyclub DMHC hebben afgelopen woensdag- en donderdagavond een workshop Train de Trainer gevolgd ter voorbereiding op het Zaalhockey-seizoen.
Deze workshops werden gegeven door voormalig zaalhockey-international Robert Tigges. Robert is tegenwoordig assistent-bondscoach van de Oranje Heren in de zaal, assistent coach AHBC Dames 1 en speler AHBC Zaal Heren 1 (Titelverdediger NK Zaalhockey).

Robert heeft een schat aan kennis en ervaring op het gebied van zaalhockey en wil die graag met de Dordtse trainers en coaches delen. Hij vertelde over zijn  visie op zaalhockey en handige trainingsmethodes, de do's en don'ts en nog veel meer.  Hij deed dat met behulp van een presentatie en voorbeeld video-opnames, maar het bleef uiteraard niet alleen bij theorie... Vol enthousiasme ging men nog even gezamenlijk de zaal in.

Deze avonden werden mogelijk gemaakt door hoofdsponsor ABN AMRO. ABN AMRO ondersteunt hiermee DMHC met het bereiken van haar doel: steeds beter willen worden in de volle breedte van de vereniging.

Foto © DMHC / Dennis Ardon.

Lees meer over:

hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!