Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Fay Huigen aan het roer Dordtse vestiging Nederlands Tekstbureau' Fay Huigen (Foto © Melanie Samat)
09nov 2017

Fay Huigen aan het roer Dordtse vestiging Nederlands Tekstbureau

DORDRECHT - Vorige week heeft Het Nederlands Tekstbureau in Dordrecht haar vijftiende vestiging geopend. Aan het roer staat Fay Huigen (31), een Dordtse tekstschrijfster die haar sporen heeft verdiend in de culturele en commerciële sector. De afgelopen jaren werkte ze op de  communicatieafdeling van de Bibliotheek AanZet, en daarnaast schreef ze voor onder andere onderwijsinstellingen, gemeenten, tijdschriften, festivals en communicatiebureaus.

Van vredesgedichtjes tot SEO-webteksten
Taal loopt als een rode draad door Fays leven. Ze begon ooit met vredesgedichtjes verzinnen op de basisschool en werkt inmiddels alweer ruim tien jaar als professioneel copywriter. "Schrijven maakt me gelukkig. Mijn hart gaat sneller kloppen van een fraai ontworpen tekst met mooi woordgebruik. Of het nu voor een SEO-webtekst of een pay-off is, ik maak er een sport van om in de huid van de doelgroep én de opdrachtgever te kruipen. Welke vragen heeft de lezer? Wat moet hij of zij weten, voelen, doen? Ik schrijf en schrap net zolang tot de tekst helemaal klopt.", aldus Fay.

Kwaliteit en flexibiliteit
Het Nederlands Tekstbureau bestaat sinds 2001 en werkt volgens een unieke franchiseformule. Deze biedt gekwalificeerde tekstschrijvers de mogelijkheid om onder de naam en formule van het bureau een eigen onderneming op te zetten. Maar aansluiten kan niet zomaar: alle vijftien franchisenemers van Het Nederlands Tekstbureau hebben een omvangrijke selectieprocedure doorlopen. Samen kunnen zij opdrachtgevers altijd snel en flexibel van dienst zijn.

Alle soorten teksten
Onder het motto 'Schrijven is niet moeilijk. De juiste woorden vinden wel.' specialiseert Het Nederlands Tekstbureau zich in het schrijven, herschrijven, redigeren en corrigeren van alle soorten en maten teksten in de Nederlandse taal. Van digitale nieuwsbrief tot Facebook-advertentie en van jaarverslag tot magazine. Naast Dordrecht heeft Het Nederlands Tekstbureau ook vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Breda, Delft, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Nijmegen, Rijswijk, Sittard, Utrecht, Veenendaal en Voorburg.

Foto © Melanie SamatDeel dit bericht met je vrienden!