Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

DOV geeft jubileumgeschenk CJBD aan Voedselbank

2 november 2017

DORDRECHT - Tijdens de ontbijtbijeenkomst van CJBD bij de Voedselbank in Dordrecht overhandigde DOV-voorzitter Anneke Maagdenberg een cheque aan Matthijs van Muijen van de Voedselbank Dordrecht. Op het jubileumfeest van DOV had CJBD een bedrag geschonken – het aantal jubileumjaren in euro’s – om door DOV aan een goed doel te schenken. Dit bedrag werd ruim verdubbeld door Jumbo Sterrenburg en nogmaals met € 65,- verhoogd door AM Zorgmanagement. Zodoende konden vanochtend 341 pakken volkoren pasta aangeboden worden. Daarnaast schonk CJBD voor € 100,- aan deegwaren als geste omdat de Voedselbank de ruimte voor de bijeenkomst beschikbaar had gesteld.

Uitgezette lijnen vasthouden
Voorzitter Harry Eskes van CJBD (Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden) vroeg na zijn openingswoord Anneke Maagdenberg (voorzitter DOV) en Jan Willem Lemkens (Jumbo Sterrenburg) naar voren. DOV had gevraagd vanochtend het van CJBD ontvangen jubileumgeschenk tijdens de CJBD-bijeenkomst feestelijk te mogen overhandigen aam de Voedselbank. DOV-voorzitter Anneke Maagdenberg: “Wij werden op ons jubileumfeest totaal verrast door het gebaar van CJBD om een bedrag via ons beschikbaar te stellen voor een goed doel. Het DOV-bestuur koos voor de Voedselbank Dordrecht. Het werd nog mooier toen Jan Willem Lemkens van Jumbo Sterrenburg dat bedrag (€ 115,-) verhoogde tot € 250,-. En mede dankzij een bijdrage van AM Zorgmanagement kunnen wij nu 341 pakken volkoren pasta aan de Voedselbank aanbieden.”

In zijn reactie zei Matthijs van Muijen, voorzitter Voedselbank Dordrecht: “Dit is een fantastisch gebaar en extra fijn zo richting de feestdagen. Velen gaan hier ongetwijfeld van genieten. Als Voedselbank zijn wij afhankelijk van giften en sponsoring en dit is – inclusief de extra gift van CJBD – gewoon prachtig.”

Foto: Matthijs van Muijen van de Voedselbank (r) ontvangt de cheque van Harry Eskes (CJBD), Anneke Maagdenberg (DOV) en Jan Willem Lemkens (Jumbo Sterrenburg) - Foto: Anke Bot Fotografie

Lees meer over:

Voedselbank cjbd dov
Deel dit bericht met je vrienden!