zondag 24 januari 2021

Alles over Dordrecht

EO televisie bezoekt Dordrecht

18 oktober 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Maandag 23 oktober staat Dordrecht centraal in de televisie-uitzending van het EOprogramma ‘geloof en een hoop liefde’. Presentatrice Hella van der Wijst interviewt in haar bezoek aan de stad o.a. twee inspirerende Dordtenaren: Masja Ottenheim en Erica de Winter.

Masja Ottenheim is een van de initiatiefnemers van DOOR en zij vertelt in de televisieuitzending waarom DOOR voor haar en zoveel andere mensen zo belangrijk is. DOOR inspireert, verbindt en geeft grote groepen mensen kracht.

Erica de Winter werd getroffen door een herseninfarct. Dit heeft haar doen beseffen wat belangrijk is in het leven. Met Studio Blijmakers en Erica Events wil zij het positieve in mensen naar boven halen en mensen laten ervaren dat ze meer kunnen dan ze ervaren.

Studio Blijmakers is gevestigd in DOOR en is een sociale onderneming. Iedereen die op zoek is naar creativiteit, groei en ontspanning kan bij Erica terecht.

Maandag 23 oktober om 17:50 op NPO2 besteedt ‘Geloof en een hoop liefde’ veel aandacht aan de verhalen van Masja Ottenheim en Erica de Winter.

Foto © Marco van Schaardenburgh

Deel dit bericht met je vrienden!