maandag 8 maart 2021

Alles over Dordrecht

Flinke vechtpartij tussen jongeren op het Koeienveld in Stadspolders

11 oktober 2017

DORDRECHT - Afgelopen avond kreeg de politie te horen over een vechtpartij op het 'koeienveld' in de wijk Stadspolders. Bij de vechtpartij zouden meerdere jongeren betrokken zijn en er zou gevochten worden met knuppels en messen en er zou ook gedreigd zijn met een wapen.

Voordat de politie met meerdere eenheden in de wijk ter plaatse waren, waren de mogelijke daders er vandoor gegaan, waarbij zij waarschijnlijk in de richting van het Berlage-erf of het Van den broek-erf zijn gevlucht.

De politie heeft meerdere getuigen gesproken en is nog op zoek naar eventuele slachtoffers van de vechtpartij om te kunnen achterhalen wat er nu is voorgevallen. Want ondanks dat in de wijk kort na het incident diverse controles zijn uitgevoerd, ontbreekt tot op heden nog ieder spoor van de daders.

Lees meer over:

vechtpartij Stadspolders
Deel dit bericht met je vrienden!