zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

DMHC Jongens gaat naar de Play-offs voor de Super A

10 oktober 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Afgelopen zaterdag heeft het Jongens A1 team met 2-1 gewonnen van JA1 uit Schiedam. Hierdoor werden ze kampioen van de voorcompetitie in de 1e klasse en hebben zich daarmee gekwalificeerd voor de play-offs voor de Super A.

Dat is het op één na hoogste niveau voor de A jeugd in Nederland. Voor Hockeyclub DMHC is dit een primeur.

Naast JA1 heeft DMHC meer kampioenen in de voorcompetitie. Te weten Meisjes MB1, MC1 (gepromoveerd naar de Sub-topklasse) en MD2 en Jongens JD1 (gepromoveerd naar de Sub-topklasse) en JD3. JB1 is als 2e geëindigd in de competitie maar promoveerd wel naar de Topklasse.

We zijn als club erg trots op al de goede resultaten aan het begin van het seizoen, aldus voorzitter Jenneke Vis.

Foto © DMHC / Aiji Kley.

Lees meer over:

kampioen dmhc voorcompetitie
Deel dit bericht met je vrienden!