zondag 27 september 2020

Alles over Dordrecht

Seizoen voor eerste elftalspeler Rowdy Nijenhuis van SC Emma al voorbij

4 oktober 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vandaag is bekend geworden dat voor 1e elftal speler Rowdy Nijenhuis het seizoen al over is. Rowdy is vandaag in ziekenhuis geweest en heeft daar te horen gekregen van zijn orthopeed dat het voor 99% zeker is dat zijn kruisband is afgescheurd vorige week in de 1e competitie wedstrijd thuis tegen Right'Oh.

Wij wensen Rowdy dit seizoen overgekomen van FC Dordrecht veel sterkte met zijn revalidatie.

Wil jij Rowdy een hart onder de riem steken stuur hem dan berichtje  06-34612343 wat hij zeker op prijs zal stellen. Rowdy heeft het heel erg naar zijn zin bij onze club en heeft al laten weten keihard te gaan werken om sterk terug te komen om volgend seizoen een top seizoen te gaan draaien en liefst  in de 3e klasse.

Lees meer over:

voetbal sc emma
Deel dit bericht met je vrienden!