maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

Bert den Boer organiseert filmlezing 'De reis van de held'

3 oktober 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Je houdt van films en verhalen? Je bent benieuwd naar mooie voorbeelden van leiderschap? Je zoekt naar een manier om inzichten op te doen over jouw wijze van leiding geven?

Woensdagmiddag 25 oktober organiseert Bert den Boer, columnist van Dordrecht.net, in zijn trainings- en vergaderlocatie aan de Voorstraat 125 een bijzondere workshop gericht op leidinggevenden.
Deelnemers krijgen de mogelijkheid met elkaar van gedachten te wisselen over hun eigen wijze van leiding geven en dit te onderzoeken aan de hand van goed gekozen filmfragmenten.

Om een idee te krijgen:

Deze filmlezing wordt verzorgd door senior trainer en coach Robbert Braak. Hij toont op vrolijke wijze hoe krachtig het gebruik van beeld en verhaal kan zijn voor de ontwikkeling van leiderschap. Hij werkte ruim 10 jaar voor de top van de rijksoverheid aan leiderschapsontwikkeling.

Voor lunch, koffie, thee en bevlogen begeleiding wordt gezorgd. Geïnteresseerd? Voor meer informatie of aanmelding kun je een  bericht sturen naar Bert den Boer: info@bbd.info

Deel dit bericht met je vrienden!