zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Appels met en thee zonder GenX bij GenX protest

2 oktober 2017

DRECHTSTEDEN - Vanochtend, maandag 2 oktober 2017 kwamen Tweede Kamer-leden, waaronder Suzanne Kreuger van Groen Links en Remco Dijkstra van de VVD op bezoek bij Chemours om met het chemiebedrijf in gesprek te gaan over de GenX-problematiek.

Voor de poort gingen de politici ook in gesprek met actievoerders / demonstranten. Een actievoerster bood 'gif'-appels aan (met GenX) afkomstig uit de tuin van Sliedrechtenaar Ted van de Vlies en de Papendrechtse Zuiver Water-ambassadeur Karel Thieme bood demonstranten en politici een glas thee aan bereid met zuiver water (zónder GenX).

Foto hierboven: Kopje thee bereid met zuiver water voor Suzanne Kreuger van Groen Links.

Foto hierboven: Aktievoerster Sira Minetti biedt Sliedrechtse 'gif'-appel aan, aan Groen Links Tweede Kamer-lid Suzanne Kreuger

Foto hierboven: Thee bereid met Zuiver Water (zonder GenX) voor VVD kamerlid Remco Dijkstra.

Lees meer over:

genx chemours zuiver water
Deel dit bericht met je vrienden!