dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Haarmode Heinz winnaar Schapekopactie

28 september 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Afgelopen zomer vroegen veel bezoekers van het centrum van Dordrecht zich af wat al die schapen toch in de etalages deden. Kinderen renden van het een naar het andere verkleedde  schaap en het woord schaap werd nooit eerder zo vaak genoemd in de gezellige straatjes.

De winkeliers van het Dordtse Centrum werden met veel aandacht beloond voor de bijzondere actie, waarbij winkeliers streden om de titel voor hun schaap: Mooiste Schaap van Dordrecht. Het publiek koos het schaap van Haarmode Heinz als mooiste, Cafe De Stadsherberg werd tweede in deze competitie.

Ook waren er winnaars onder het winkelend publiek. Tijdens Dordt Pakt Uit werden zij verwend met een I love Dordrecht Pakket.

Lees meer over:

centrum winkeliers schaap verkleed
Deel dit bericht met je vrienden!