zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

Convenant ondertekend: het Sterrenwiel moet levendige plek in Sterrenburg worden

15 september 2017

DORDRECHT - Er is jaren aan voorbereid, maar gisteren was het zover.  Het Spectrum, De gemeente Dordrecht, Woningbouwvereniging Trivire en Resto vanHarte tekende een convenant om het Sterrenwiel een levendige plek in Sterremburg te maken.

In Het Sterrenwiel, aan het Dalmeyerplein 80, moet je makkelijk binnen kunnen lopen voor een kop koffie. Er zal een groot aanbod aan activiteiten zijn en er zal altijd plek zijn voor een praatje of een vraag. Dit is het uitgangspunt van het convenant. Door het ondertekenen ervan verklaren genoemde organisaties achter dit uitgangspunt te staan.

Pieter Baanvinger van het Spectrum: “Het convenant is een bevestiging van de afspraken die we met elkaar gemaakt hebben, om hier in het Sterrenwiel, te zorgen dat we het een fijne plek voor en door de wijk maken. Zo dat de mensen uit Sterrenburg een fijne goeie plek hebben om ondersteuning te halen en om het leuk te hebben. Wij geloven dat je juist in deze tijd een plek in de wijk nodig hebt waar mensen terecht kunnen. Als je mensen bij elkaar brengt op een plek waar heel veel energie is, dan draagt dat bij aan het welzijn van de mensen.”

Gisteren zette namens de gemeente wethouder Karin Lambrechts, namens Trivire Tinka van Rood, namens het Spectrum Jurjen Sponselee en namens Resto vanHarte Rob Kars hun handtekening.

Deel dit bericht met je vrienden!