Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Hazelnootgebak van Brokking scoort hoog in poll van AD De Dordtenaar'
11sep 2017

Hazelnootgebak van Brokking scoort hoog in poll van AD De Dordtenaar

DORDRECHT -  Meer dan 6300 stemmen waren maandagmiddag al uitgebracht in een poll op AD De Dordtenaar. De vraag was naar aanleiding van een uitgebreid verhaal van Niels Dekker: Wat is volgens u het lekkerste en allerbeste dat ooit in Dordrecht is bedacht?

Brokking scoorde zes van de tien stemmen. De ondernemeing met een geschiedenis van 120 jaar met Dordrecht doet veel Dordtenaren en oud-Dordtenarten aan Dordrecht denken.

De tussenstand maandag om 15 uur bij AD De Dordtenaar op de website:

    Appelmarijn van Van der Sterre (20%)
    Rutte Celery gin (3%)
    Frikandel (11%)
    Hazelnootgebak van Brokking (60%)
    Mexicano (5%)
    Schapenkopje (1%)

Stem ook »
6326 stemmen

(bericht website Brokking)

Sinds 1898 een begrip in Dordrecht en omstreken!

Wie Banketbakkerij Brokking hoort noemen, roept meteen ‘Hazelnootgebak’. Het Hazelnootgebak van Brokking geniet landelijke bekendheid. En genieten is het met recht: hazelnootschuim, in luchtige laagjes opgebouwd en met zacht geklopte, licht aangezoete slagroom afgewerkt zorgen voor een bijzondere compositie waardoor dit gebak meer dan een delicatesse is.

In 1898 werd Banketbakkerij Brokking opgericht, en sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot wat het nu is: Een bakkerij met luxe banketbakkersspecialiteiten. Niet alleen met het beroemde hazelnootgebak, maar ook met alle andere overheerlijke en prachtig afgewerkte banketsoorten.

Tot in de verre omtrek wordt gebak en taart gegeten van Banketbakkerij Brokking. En onze specialiteit - hazelnootgebak - wordt meerdere malen per dag gemaakt, zodat iedere klant verzekerd is van een vers product.

Eigenlijk is ons hele assortiment een specialiteit. En ook voor maatwerk draaien we onze handen niet om. Zo is het mogelijk om een foto of een andere afbeelding, zoals een logo, op een taart te laten zetten. Dat kan op zo'n overheerlijke hazelnoottaart zijn, maar ook op een andere (slagroom)taart van uw keuze. En wist u dat we ook prachtige ambachtelijk bruidstaarten maken? We hebben heel veel smakelijke mogelijkheden om de mooiste dag van uw leven te doen slagen!

U bent van harte welkom om onze rijk gevulde vitrines in de winkel te bezichtigen of bekijk ons uitgebreide aanbod in de webshop!Deel dit bericht met je vrienden!