zaterdag 22 januari 2022

Alles over Dordrecht

Rrrollend afgelast vanwege de weersverwachting; Voorstraat Noord Festival gaat wel door

6 september 2017

DORDRECHT - Het foodtruckfestival Rrrollend gaat niet door vanwege de weersvoorspellingen voor dit weekend. Het festival zou op 8, 9 en 10 september plaatsvinden op het Otto Dickeplein.

"Dit weekend wordt er zware regenval verwacht", aldus de organisatie. "Koude wind en een lage temperatuur."  Het festival wordt verschoven naar volgend jaar. Liefhebbers van het Foodfestival op wielen, met muziek, lekkere hapjes, drankjes, muziek en kindertheater kunnen in de buurt terecht in Rotterdam. Hier vindt het festival plaats op  29 en 30 september en 1 oktober. Ook doet het festival andere steden aan.

Voorstraat Noord Festival
Het Voorstraat Noord Festival neemt de nodige voorbereidingen voor de verwachte regen en gaat wel door. Op hun facebook is te lezen: "Lieve mensen! Voor zaterdag is er wat minder weer voorspeld. Het zal helaas gaan regenen. Maar de hoeveelheden zullen zoals het het er naar uitziet meevallen! Daarom zijn wij van het festival bezig voor tenten of andere overkappingen bij de podia om toch lekker droog te genieten van de muziek en diverse optredens."

Deel dit bericht met je vrienden!