zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Feestelijke opening eerste volledige waterveld DMHC

5 september 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - D.M.H.C., de Dordrechtse Mixed Hockey Club, is op weg naar een bijzondere mijlpaal in het 90-jarige bestaan. Zondag 10 september zal onder leiding van RTL-nieuwslezer Antoine Peeters de officiële en feestelijke opening van het nieuwe en eerste volledige waterveld worden verricht door wethouder Rinette Reynvaan.

Afgelopen tijd is daar veel werk voor verzet. Alles is volgens schema verlopen en het veld ligt er prachtig bij! De eerste oefenwedstrijden en trainingen zijn al achter de rug en iedereen is zeer enthousiast over de kwaliteit van het veld. Jenneke Vis,voorzitter DMHC: “Als DMHC zullen wij met de gehele club van dit moderne en volledige waterveld profiteren. Moderne hockey-faciliteiten zijn nu eenmaal onmisbaar voor een club met ambitie.”

Trots zijn we ook op de wijze waarop dit veld tot stand is gekomen. Allerlei initiatieven binnen en buiten de vereniging hebben een aanzienlijk bedrag bij elkaar gebracht. Daarnaast zijn wij ook dankbaar voor de steun van de gemeente Dordrecht. Dit gaan we dan ook graag met elkaar vieren door op een feestelijke wijze het nieuwe hoofdveld officieel in gebruik te nemen.

Alle (oud-)leden, ouders, sponsors, vrijwilligers, buurtbewoners en andere genodigden zijn van harte welkom om deze mijlpaal van onze vereniging mee te maken! Op zondag 10 september zullen er doorlopend activiteiten voor de jeugd zijn. En vanaf het terras of het langs veld dit alles rustig bekijken, kan natuurlijk ook. De officiële opening zal rond de klok van 12:00 plaatsvinden onder leiding van de bekende RTL-nieuwslezer Antoine Peeters.

Aansluitend op de officiële opening zullen de teams van Dames 1 en Heren 1 hun eerste competitiewedstrijd op het nieuwe waterveld spelen tegen respectievelijk Forescate D1 en Pijnacker H1. Het geheel wordt omlijst met een hapje, drankje en feestelijke muziek. Iedereen is van harte uigenodigd om deze mooie dag met ons mee te vieren.

Lees meer over:

dmhc waterveld
Deel dit bericht met je vrienden!