woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Eventueel tegoed op Palm Parkies betaalpas blijft komende jaren geldig

30 augustus 2017

DORDRECHT - “Op veler verzoek hebben we besloten dat de betaalpas van 2017 gewoon geldig blijft voor volgend jaar en daarna. Ook je tegoed blijft geldig”, meldt de organisatie van Palm Parkies op hun website.

De pas is dit jaar ingevoerd, mede om sneller geholpen te kunnen worden aan de kassa’s en bars. De Palm Parkies pas kon je voor een klein bedrag aanschaffen en steeds opwaarderen bij de kassa’s op het terrein of via de app of website van KNIP. Zodoende zou je eigenlijk niet meer naar de kassa terug hoeven om op te waarderen.

Mocht je nog een tegoed op de pas hebben staan, na de concerten, dan kan dat worden teruggevraagd. Daar wordt echter € 2,50 aan administratiekosten voor gevraagd. Doordat je het tegoed nu ook de komende jaren op een willekeurig Palm Parkies concert in Nederland kunt gebruiken, is deze rompslomp voor veel mensen overbodig.

Zie ook:

Lees meer over:

betaalpas Palm Parkies
Deel dit bericht met je vrienden!