woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Adelaarstraat Kunststraat

28 augustus 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Om de Vogelbuurt een mooier aanzien te geven, zijn er dit jaar kunstenaars uitgenodigd om de buurt te verfraaien met hun afbeeldingen. Zes zijkanten van de flatjes die grensden aan de Adelaarstraat werden door hen onder handen genomen met als thema: Vogels. En het resultaat is echt prachtig geworden. Afgelopen zaterdag 'doopte' wethouder Rinette Reynvaan daarom de Adelaarstraat in de Vogelbuurt officieel om tot Kunststraat.

Dit gebeurde tijdens het zogezegde 'Nestfest' dat gehouden werd op het Vogelplein en waar iedereen onder andere kon genieten van optredens van het Official Ukulele Ochestra Dordrecht en van Jody Carrero.

Foto's: Jeroen Niemeijer.

Deel dit bericht met je vrienden!